✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Het aanleggen van een zwembad in uw tuin

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw nieuwe zwembad in uw tuin kan aanleggen? 123POOL.nl uit Goirle, in regio Tilburg, helpt u van begin tot eind verder. Wij bieden u hoogwaardige polyester zwembaden aan in diverse kleuren en maten, van 5 tot 1 meter. Zo vindt u altijd het perfecte inbouwzwembad dat we graag in uw tuin plaatsen. De prijzen die u in ons aanbod ontdekt, zijn all-in. U vindt bij ons dus geen kleine lettertjes en onaangename verrassingen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Het zwembad van uw dromen in uw tuin aanleggen

Wilt u zo lang mogelijk van de Nederlandse zomers genieten en heeft u genoeg plek in uw tuin waardoor het inbouwen van een zwembad zeker mogelijk is? Dan is het nu zaak om te bekijken welke zwembadstijl uw favoriet is! Ons aanbod is uiteenlopend, van een rechthoekig tot een rond zwembad; wij kunnen het allemaal aanleggen in uw tuin. Onze zwembadbouwers houden uiteraard ook rekening met de tuin van uw buren en zorgen er tijdens het plaatsen van uw inbouwzwembad voor dat er geen overlast is.

Het inbouwen van een zwembad in uw tuin

Wanneer u voor ons kiest voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin, gaat ons team als volgt te werk:

  • U geeft uw favoriete zwembad en gewenste configuratie aan ons door.
  • Wij maken de definitieve offerte en komen bij u langs om uw tuin te bekijken en te bepalen waar we het zwembad gaan inbouwen.
  • U tekent de opdrachtbevestiging en de planning van het aanleggen van uw zwembad in uw tuin wordt samen met u bepaald.
  • Het plaatsen van het inbouwzwembad in uw tuin wordt binnen drie dagen gerealiseerd.
Image
zwembad

Maak een afspraak met een van onze professionals

Kiest u voor ons vakkundige bedrijf wanneer u een zwembad in uw tuin wilt laten aanleggen? Dan komen wij met plezier uw favoriete inbouwzwembad in uw tuin plaatsen. Bekijk ons aantrekkelijke aanbod online en maak vandaag nog een afspraak met ons door te bellen naar +31 13 20 32 147 of een e-mail te sturen naar info@123pool.nl. Ons team vertelt u graag meer over het in het inbouwen van een zwembad in uw tuin en bekijkt de mogelijkheden met u.

Image

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl