✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Zwembaden met verlichting

Onze zwembaden koopt u all-in, dus ook met verlichting! Wanneer zwembaden met onderwaterverlichting voorzien zijn, komen de kleuren en diverse afmetingen beter uit. Het oog wil natuurlijk ook wat, ook als de zon ondergaat en u nog buiten aan het genieten bent. U ontdekt de talloze mogelijkheden bij 123POOL.nl uit Goirle, nabij Tilburg.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Ontdek ons aanbod aan zwembaden met verlichting

De zwembaden die u bij ons met onderwaterverlichting (multi-color led) aanschaft, zijn allemaal overzichtelijk te bekijken in ons online aanbod. Onze professionals begrijpen echter als geen ander dat het kopen van een zwembad een spannende en grote uitgave kan zijn. Daarom is het mogelijk om een bezichtiging aan te vragen in onze showtuin met vele zwembaden met verlichting. Hier bekijkt u direct uw opties en is onze hoogwaardige kwaliteit in materialen en techniek te bewonderen. Tevens ziet u hier dat onderwaterverlichting een echte sfeermaker voor zwembaden is. Het aantal lichtpunten wordt afgestemd op uw gewenste afmetingen.

Image

Maak een afspraak om onze zwembaden met verlichting te komen bewonderen

Wenst u onze zwembaden met onderwaterverlichting te komen bekijken in Goirle, in regio Tilburg? Maak dan direct een afspraak door een e-mail te sturen naar info@123pool.nl of te bellen naar +31 13 20 32 147. Heeft u een keuze gemaakt en wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk via de voorgenoemde contactgegevens. Onze professionals komen zo spoedig mogelijk bij u terug en maken een strakke planning met u, zodat u binnenkort al geniet van uw nieuwe zwembad met prachtige multi-color ledverlichting.

Image
zwembad

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl