✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Zwembad voor thuis

Als u graag zwemt of geniet van verkoeling op warme dagen, dan is het een goed idee om een zwembad voor thuis aan te schaffen. Bij 123POOL.nl in Goirle, nabij Tilburg, helpen we u gedurende het gehele aankoop- en montagetraject verder. De scherpe prijzen die u in ons aanbod ontdekt, zijn all-in. Zo komt u dus nooit voor verrassingen achteraf te staan.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Uw zwembad voor thuis zelf samenstellen

Heeft u een ruime tuin of groot terras? Dan is het wellicht aantrekkelijk voor u om voor een groot zwembad te kiezen. Het is natuurlijk aan u hoe u uw zwembad wilt samenstellen. De afmetingen die wij hanteren, lopen uit van 5 tot 11 meter, waardoor u ruime keuze heeft en altijd wel het zwembad met de perfecte grootte voor thuis aanschaft. Daarnaast kiest u voor een rond of rechthoekig zwembad en is ook de kleurkeuze aan u.

Image

Vraag een offerte aan

Wilt u ook een prachtig zwembad voor thuis met alles erop en eraan? Vraag dan direct een offerte bij ons aan door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 13 20 32 147 of een e-mail te sturen naar info@123pool.nl. Onze professionals staan u zo spoedig mogelijk te woord en stellen een scherpe offerte voor u op.

Image

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl