✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Een zwembad met een lengte van 11 meter

Heeft u interesse in een groot zwembad met een lengte van wel 11 meter? Bij 123POOL.nl uit Goirle, nabij Tilburg, helpen we u met plezier verder. U ontdekt bij ons eindeloze mogelijkheden en diverse afmetingen. Wanneer u bijvoorbeeld van banenzwemmen houdt én veel ruimte in uw tuin heeft, dan kiest u voor een zwembad met de langste lengte van wel 11 meter!

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Uw zwembad is samen te stellen met een lengte van 5 tot 11 meter

Geniet van ontelbare momenten in uw nieuwe zwembad door deze geheel naar wens zelf samen te stellen. Wanneer u een ruime tuin of groot terras heeft, misstaat het zeker niet om te gaan voor een zwembad met een lengte van 11 meter. Onze prijzen zijn all-in, dus ook onderwaterverlichting wordt voor u geïnstalleerd. Hiermee valt de grootte en fraaiheid van uw zwembad nog meer op! Indien u een kleinere buitenruimte heeft, is het wellicht een betere keuze om te gaan voor een kleiner zwembad. Onze afmetingen beginnen bij 5 meter, waardoor u altijd het perfecte formaat voor uw tuin aanschaft.

Image

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie wensen over ons aanbod, twijfel dan niet om contact met een van onze professionals op te nemen. Vul ons contactformulier in, bel naar +31 13 20 32 147 of stuur een e-mail naar info@123pool.nl.

Image
zwembad

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl