✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Een offerte opmaken voor uw zwembad

Wanneer u een offerte wilt laten opmaken voor een op maat gemaakt zwembad zijn wij dé professional die u verder helpt. Via het aanbod van 123POOL.nl ontdekt u al snel onze all-in-prijzen, maar natuurlijk is het opmaken van een offerte voor een inbouwzwembad ook iets wat we graag voor u doen. Bij ons profiteert u vanaf het begin al van duidelijkheid en staan u geen verrassingen te wachten.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Een duidelijke offerte laten opmaken voor uw toekomstige zwembad

Wanneer wij een offerte opmaken voor uw inbouwzwembad, is dat all-in. Dit houdt in dat het volgende bij de prijs is inbegrepen:

  • Plaatsing en montage
  • Afvoering van zand
  • Fundering
  • Verlichting
  • Automatisch chloor- en pH-zuiveringsinstallatie
  • Technische box met bypass voor warmtepomp
  • Btw

Na het opmaken van de offerte van uw inbouwzwembad is het natuurlijk aan u of u akkoord gaat. Indien u helemaal tevreden bent, ondertekent u de opdrachtbevestiging en geniet u al snel van uw nieuwe zwembad. De levering en montage van uw zwembad maken wij binnen drie dagen zwemklaar!

Image

Vraag uw offerte gemakkelijk aan

Wanneer u een zwembad op het oog heeft en een offerte wilt laten opmaken door een van onze professionals uit Goirle, nabij Tilburg, neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bel ons vandaag nog via +31 13 20 32 147 of stuur een e-mail naar info@123pool.nl. Ook bent u welkom om ons aanbod te bezichtigen in onze showtuin in Goirle, in regio Tilburg. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat we u goed kunnen begeleiden tijdens uw bezoek. Ook op locatie kunnen wij de offerte opmaken voor uw favoriete inbouwzwembad!

Image

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl