✓All-in-prijzen  

✓Zelf samenstellen 

✓Montage binnen 3 dagen

Onze zwembaden en hun afmetingen

De afmetingen van onze zwembaden zijn uiteenlopend, namelijk van 5 tot wel 11 meter lang. Indien gewenst stelt u zelf uw zwembad samen, zodat het perfect past in uw tuin. Nadat wij uw offerte hebben opgesteld en zijn langsgekomen om de afmetingen van onze inbouwzwembaden te bespreken, ondertekent u de opdrachtbevestiging en bepalen we met u de leverings- en montagedata. Uw zwembad is dan binnen drie dagen bij u geplaatst.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi zwembad?

Bekijk al onze zwembaden

Onze klanten bepalen zelf de afmetingen van onze zwembaden

De prefab zwembaden die we u aanbieden, zijn beschikbaar in diverse afmetingen en zijn altijd gemaakt van sterk en duurzaam polyester. We adviseren u natuurlijk graag over onze inbouwzwembaden en welke afmetingen perfect passen in uw tuin. Daarnaast informeren we u over het toebehoren en technische materialen die u bij uw zwembad kunt aanschaffen. Bij ons ervaart u de beste service, laagste prijs en meest strakke planning!

De aanschaf van een zwembad bij ons bedrijf

Bij 123POOL.nl uit Goirle, nabij Tilburg, ervaart u de kracht van duidelijkheid. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan: de prijzen op onze website zijn namelijk all-in en hier komt niet plotseling verandering in. Wanneer onze klanten zelf hun zwembaden samenstellen met afwijkende afmetingen, maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte.

Image
zwembad

Stel zelf de afmetingen van inbouwzwembaden samen

Kunt u niet meer wachten, heeft u onze inbouwzwembaden bekeken en wilt u de juiste afmetingen aan ons doorgeven? Doe dit dan via ons contactformulier, door te bellen naar +31 13 20 32 147 of door een e-mail te sturen naar info@123pool.nl. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

Image

Contact gegevens:

123POOL.nl
Tilburgseweg 97
5051 AB  Goirle

T. +31 13 20 32 147
E. info@123pool.nl